GARANTIE

1 Maai Design geeft een garantieperiode van 6 maanden op alle sieraden ingaande op de dag na de datum van ontvangst van de betaling van de bestelling.

2 De garantie heeft betrekking op materiaal- en productiefouten. Breuk en krassen evenals andere beschadigingen veroorzaakt door het dragen van de sieraden zijn uitgesloten. Zo zal sterling zilver na verloop van tijd donker kleuren. Dit is inherent aan het materiaal. Voorgaande ter uitsluitende beoordeling van Maai Design.

3 Indien u aanspraak kunt maken op de garantieregeling ontvangt u het gerepareerde artikel retour, of een nieuw artikel, of, mocht het artikel niet meer in de collectie voorkomen, dan een gelijkwaardig sieraad van Maai Design naar keuze.

4 Bij gebruikmaken van deze garantie dient altijd vooraf aan de retourzending contact te worden opgenomen met info@maai.nl met daarin uw verzoek om reparatie, dan repareren we deze graag kosteloos voor u. Vermeld uw klantnummer, ordernummer, naam, adres en woonplaats en om welk artikel het gaat. U ontvangt per e-mail een reparatienummer en een retouradres.

5 De garantiebepaling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

© 2012 - 2019 MAAI DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel