RETOURNEREN

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

 1. Stuur ons binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigt
  in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
 3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Maai Design niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
 5. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Maai Design zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Maai Design de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product heeft besteld.

 

RUILEN

 1. Producten kunt u ruilen binnen 14 werkdagen.
 2. Indien u één of meerdere producten wenst te ruilen dan kunt u dit doorgeven op info@maai.nl. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 3. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Maai Design niet aangenomen,
  ongeacht de reden van het terug sturen.
 4. Het opsturen van de vervangende artikelen wordt eenmaal gratis gedaan, daarna zal een bijdrage in de verzendkosten in rekening worden gebracht. Maak dit bedrag aan ons over, op rekening 4731503 t.n.v. Maai Design, o.v.v. het factuurnummer.
 5. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Maai Design zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Maai Design de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

 

ADRES

Maai Design

Kastanjesingel 50

3053 HN  Rotterdam

 

© 2012 - 2019 MAAI DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel