LEVERING

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en de sieraden worden geleverd in een mooie cadeaverpakking.

Wij verzenden de bestelling binnen 1- 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer wij hier onverhoopt niet aan kunnen voldoen, wordt je hierover tijdig geïnformeerd. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. We sturen het pakketje met een track-and-trace-code, dus je kunt ten alle tijde zien waar je pakketje zich bevindt. Wanneer je andere vragen hebt over je bestelling, kun je deze via de mail aan ons stellen. Vermeld daarbij dan altijd je ordernummer.

U kunt er tevens voor kiezen om het pakketje naar een ander adres te laten versturen.
Bijvoorbeeld als u een cadeautje naar iemand rechtstreeks wil verzenden of naar uw werkadres

Bestelling afhalen
Bij het afronden van uw bestelling kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen bij Maai Design. Wij hebben echter geen winkelpand om u te ontvangen, houdt u hier rekening mee. Zelf uw bestelling ophalen dient wel op afspraak te gebeuren, hierover nemen wij contact met u op per e-mail of telefoon.

Mancolevering
Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Maai Design bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 7 dagen na ontvangst
bij ons melden en wordt de levering op onze kosten eventueel aangevuld.

© 2012 - 2019 MAAI DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel